Over Benita

Over Benita's Pedicure salon

Mijn naam is Benita van Eldijk. Ik ben sinds 24 juni 2019 gediplomeerd Medisch Pedicure en sinds 20 november 2020 ben ik Medisch Pedicure Sport. In het gezellige dorp Velp (bij Grave, NBr.) heb ik mijn salon aan huis. Deze bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor validen en minder validen. Bent u sporter of heeft u om andere redenen problemen aan uw voeten (denk aan kloven, eelt, likdoorn of ingroeiende nagel), of gunt u uw voeten een heerlijke verwenbeurt en/of de nagels een gellac, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Waarom Benita kiezen?

Individuele behandelingen

Als u bij ons een behandeling laat doen, kunnen we altijd de behandeling aanpassen naar uw wens zodat alles goed verloopt.

Gekwalificeerd

Bij Benita krijg je de beste van de beste Pedicure behandelingen. Ik heb verschillende certificaten en diploma's als het op pedicures aankomt. Uw voeten zijn in veilige handen.

Veiligheid & Hygiëne

Bij Pedicure Benita werken we altijd schoon en veilig. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor u. Zodat u na de behandelingen geen vieze bacteriën of klachten oploopt.

Flexibiliteit

Ik ben flexibel als het aankomt op de plaats van behandelen. Ik kan namelijk ook Ambulant werken als u bijvoorbeeld niet naar de salon kunt komen voor een pedicure.

Moderne behandelingen

Ik werk met de nieuwste en fijnste technologie en apparatuur. Uw voeten verdienen immers de best mogelijke zorg.

Gelukkige klanten

Onze klanten verlaten de pedicure salon altijd met een fijn gevoel. Naast de zorg die we besteden aan voeten, vergeten we ook de mens ‘achter de voet’ niet. Onze vaste klanten geven hoge waarderingen voor onze behandelingen en de persoonlijke aandacht. En dat vind ik het allerbelangrijkste. 

Een impressie van de salon