- Prijslijst

Ik ben trots op mijn producten!

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze ook via mij bestellen. Zowel bij een bezoek aan mijn salon als via het contactformulier.

Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik.

Prijslijst

VOETVERZORGINGSPRODUCTEN 2020:


Ik gebruik voetencrême van het merk "PUUR VERA". Dit product is van Hollands fabrikaat, bevat geen parabenen, veilig voor diabetici en wordt aanbevolen door pedicures.

Voetencrême neutraal:

€ 10,95


Deze verzorgende voetencr^me is uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe, droge en pijnlijke voeten. Het draagt mede bij aan de behandeling van eelt. Uw voeten voelen weer heerlijk aan. (100ml)

Voetmaskercrême:

€ 12,95


Honing werkt wond genezend, heeft een zeer sterke anti bacteriële werking. Kaneel werkt kramp verlichtend en stimuleert de bloedsomloop. Kalmerend en ontspannend, dat de huid voedt en herstelt.(100ml)

Hielcrême:

€ 11,95


Deze crême verzacht en hydrateert. Gebruik Puur Vera Hielcrême en uw hielen gaan er weer prachtig uitzien en voelen heerlijk aan. (100 ml)

Ureumcrême:

€ 12,95


Voor extreem droge en ruw aanvoelende huid. Vermindert drukplekken en eelt. Kan als aanvullende verzorging gebruikt worden in geval van diabetes, atopisch eczeem en psoriasis. (100 ml)

Voetschimmelcrême:

€ 9,95


Helpt tegen voetschimmel terwijl de 60% pure AloëVera diep in de huid door dringt. (50 ml)

Voetencrême verwarmend:

€ 9,95


De Crême trekt snel in en herstelt droge en gebarsten voeten. Stimuleert de warmtereceptoren waardoor warm aanvoelt. Ideaal voor in de winter. (50 ml)

Voetenscrub:

€ 6,25


zorgt voor zachte comfortabele gereinigde voeten. Neem tijd voor een rustgevende milde scrub en voel onmiddellijk het verschil uw huid voelt zacht, fris en gerevitaliseerd. (50ml)

Combi-deal Puur Vera


bij 2 producten van Puur Vera ontvangt u 10% korting op 1 product (goedkoopste)

Bepanthen verzorgende crême:

€ 6,25


verzorgt, verzacht en verfrist: droge, kwetsbare huid van bijv. gezicht of hals. Ruwe en schrale handen, voeten en benen. geprikkelde huid. (30 gr)

ROPA NAIL:


Ropa nail is een 100% natuurlijke olie die u kunt gebruiken bij de dagelijkse verzorging van schimmelnagels. En wordt in Nederland geproduceerd.

Schimmelnagel olie:

€ 12,50


voor de dagelijkse verzorging van schimmelnagels. Breng direct op de nagel aan met het kwastje. Dagelijks gebruik is cruciaal voor succes!

Schimmelnagel spray:

€ 12,50


Voor de dagelijkse verzorging van schimmelnagels. Spray rechtstreeks op de nagel. Dagelijks gebruik is cruciaal voor succes!

Schoenspray:

€ 9,95


de schimmel kan zich gemakkelijk verspreiden in de schoenen. De schoenspray pakt de schimmel aan en houdt de schoenen fris. Spray dagelijks in de binnenkant van de schoenen.

Combi-pakket:

€ 17,95


schimmelnagel olie & schoenspray of schimmelnagel spray & schoenspray.